Onze aanpak

Quares Residential Investment is een vastgoedinvesteringsvehikel dat investeert in (ver)nieuwbouwappartementen welke gelegen zijn op locaties verspreid over de drie Belgische gewesten. Wat alle locaties binnen onze perimeter verbindt, is de aanwezigheid van economische activiteit en een goede bereikbaarheid van het pand tot alle nodige voorzieningen te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.

Wij geloven sterk in het concept van de 15’ stad en zo denken onze huurders daar ook over. Tegengesteld tot andere investeringsproducten, gebruiken wij onze interne marktkennis om locaties met potentieel te spotten en op in te zetten waardoor wij ook buiten de perimeter van de grote Belgische steden actief zijn.

Het zoeken naar een goed product hangt niet enkel af van locatie, maar ook van onze partners. Gezien Quares Residential Investment niet zelf vastgoed ontwikkelt, steunen we hier op vastgoedontwikkelaars die hun kennis en kunde

In samenspraak met ons multidisciplinair team analyseren en begeleiden wij onze vastgoedportefeuille vanuit verschillende perspectieven:

  • Duurzaamheid
  • Beheer en onderhoud
  • Investment
  • Marktonderzoek

Door middel van deze aanpak bekijken we of potentiële vastgoedprojecten passen binnen onze visie van een kwalitatieve woningen naar de normen van vandaag, maar ook die van morgen.