Onze Antwerpse studenten gingen naar I Want To Dance Again

Onze studenten in Antwerpen maakten kans op gratis tickets van I Want To Dance Again Van StuBru. Lees hier wat ze ervan vonden.

Calendar icon11 oktober 2021

I Want To Dance Again: wat houdt het in?

Vanaf 1 oktober openden de discotheken hun deuren terug. Daarom organiseerde StuBru hun eerste grote evenement I Want To Dance Again in het sportpaleis in Antwerpen. I Want To Dance Again was het eerste grote indoor rave event sinds het begin van de coronapandemie. Het is dan ook geen verrassing dat de tickets buiten vlogen. Er werden namelijk meer dan 10.000 tickets in een mum van tijd verkocht.

Het evenement werd in januari aangekondigd als een van de nieuwjaar resoluties van StuBru. Hier beloofde men dat ze het evenement zouden organiseren, de eerste dag dat dit mogelijk was. Zo gezegd, zo gedaan! Vanaf dat er werd aangekondigd dat 1 oktober indoor evenementen terug mogelijk waren. Stond deze datum vast.

Het evenement werd vernoemd naar de late 2020 track van The Subs. De organisatoren vonden dat de naam perfect het verlangen om te dansen weergaf. Het dans evenement diende om te vieren dat het weer mogelijk is om met vrienden weg te gaan, de dansvloer op te trekken en samen van muziek genieten terug mogelijk is.

I Want To Dance Again was een Covid safe evenement. Dit wil zeggen dat iedereen die deel wou nemen aan het evenement een geldig Covid Safe Ticket moest tonen.

“Het was een geweldige ervaring omdat het de eerste keer was dat we terug uitgingen na corona”
 

De line-up

De volgende artiesten maakten van de avond een groot succes:

20:00 - 21:00 Amber Broos

Amber Broos is een jonge Belgische DJ met een echte passie voor muziek. Zo won ze de dj-wedstrijd van Robert Abigail Academy in 2016. Haar stijl is een mengeling van house, club, techno en dansmuziek.

21:00 - 22:00 Jeroen Delodder

Op zijn zestiende begon Jeroen Delodder als party DJ en is sinds 2012 op Studio Brussel de DJ, de presentator en de samensteller van onder andere Studio Ibiza. Met zijn 20 jaar dj-ervaring en pure passie voor muziek, slaagt hij er altijd in om iedereen op de dansvloer te krijgen.

22:00 - 23:30 Joris Voorn

Deze Nederlandse DJ uit Rotterdam is een house- en techno producer en dj. In 2003 werd Joris Voorn tijdens de Dutch DJ Awards uitgeroepen tot Nederlands talent van het jaar.

23:30 - 02:00 The Subs

The Subs is een Belgische electro band. De band ontstond in 2006 in Gent. In 2010 nam de band de single The Pope of Dope op met Party Harders. De single werd enorm populair en zorgde ervoor dat de band hun eerste Golden Record kreeg in België.

02:00 - 03:30 Yves Deruyter

Misschien ken je Yves Deruyter al van zijn eerste single ‘Animals’. Deze single werd meteen een hit in België. Door het succes van zijn eerste single, vond je Yves meteen terug in al de grote rave feesten zoals May Day, Energy, Love Parade, Antwerp is burning, Tomorrowland en zo verder.

03:30 - 05:00 Joyhauser

Joyhauser is een duo dj’s die techno, trance, rave en een heleboel andere stijlen combineren. Hun naam komt je misschien bekend voor. Dit duo heeft namelijk al twee keer op Pukkelpop opgetreden.

“Goeie muziek, een genre dat we zelf niet zouden kiezen maar na dit evenement zeker wel”
 

Hoe konden de studenten deze winnen?

Bij Quares houden we ervan om onze studenten te verrassen en dit hebben we dan ook gedaan. Onze community manager stuurde 1 oktober een mail uit naar al onze Antwerpse studenten dat ze hun ticket konden claimen door zo snel mogelijk een mail terug te sturen. Zo veranderde een normale vrijdag avond meteen in een onvergetelijke dag!

“Deze actie zorgde ervoor dat onze saaie vrijdag uiteindelijk mega tof werd”
 

Hun ervaringen

We hebben veel positieve reacties gehad van onze studenten dat ze deze avond nooit zullen vergeten, maar waarom zouden we dit zelf uitleggen als de studenten zelf hun ervaringen kunnen delen? Daarom heeft onze community manager, Kim, een kort interview afgenomen met een van onze studenten die samen mijn zijn kotgenoten van het evenement heeft kunnen genieten.

Dag Arnold, bedankt om even tijd te maken voor dit interview. Hoe gaat het met je? 

Hi Kim, met alle plezier, alles prima hier! Dat is wel het minste wat ik kon doen als bedankje. Let's begin!

Wat was je eerste reactie toen je las dat je een ticket voor I Want To Dance Again kon winnen? 

Ik moest en zou een ticket winnen. Op z'n zachtst uitgedrukt heel enthousiast, Ik was meteen verkocht. Dit mag je gerust aan Nathalie (de city manager van Antwepen) navragen. Ik zal niet snel de kans afslaan om een goed feest bij te wonen, dus heb er alles aan gedaan om een van de tickets te weten bemachtigen.

Had je al van het evenement gehoord? 

Jawel, had wel al eens hier en daar wat horen vallen onder vrienden, maar ik viel totaal uit de lucht toen ik hoorde dat 't afgelopen vrijdag plaats zou vinden. Na de openingsweek van het nieuwe academiejaar had ik die avond eigenlijk zelfs vrijgehouden voor eens een rustig avondje na een gemiddelde van 3-4 uur slaap, maar je bent haast gek als je deze kans af zou slaan.

Wat waren je verwachtingen van het evenement?

Goh, ik had wel het idee dat 't een goed feestje zou worden, dat er veel mensen zouden zijn en dat het weer een beetje als normaal zou aanvoelen na het afgelopen anderhalf jaar Corona.

Werden deze verwachtingen ingevuld? 

Absoluut!!! Die zijn op z'n zachtst uitgedrukt heel mooi overtroffen. We zijn uiteindelijk met een leuke bende studenten gegaan. Voor sommigen was het hun eerste echte feest als student zijnde en het was schitterend om mee te maken hoe iedereen het zo ontzettend naar hun zin had. 

Om te concluderen wat vond je van deze give-away?

Ik ben heel dankbaar voor deze give-away, anders had ik maar saai liggen Netflixen de hele avond. Niks mis mee an sich, maar ben toch maar blij hierbij geweest te zijn. Thanks, Room to Bloom & Quares Student Housing!

Overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.