Hoe investeren?

Quares Residential Investment staat open voor verschillende type investeerders, wat ons uniek maakt binnen het huidig landschap aan mogelijke investeringsmogelijkheden. U hoeft, met andere woorden, geen houder zijn van een speciaal statuut (professioneel of institutioneel). Via uw investering verkrijgt u onmiddellijk inspraak en zicht op de operationele werking van Quares Residential Investment, waarbij u ook jaarlijks op de hoogte wordt gebracht van de operationele stand van zaken. Onze transparante werking en de korte contactlijnen tussen investeerders en het team achter Quares Residential Investment vormen de bouwstenen van onze samenwerking.

Onze aanpak, alsook de samenwerking met onze investeerders, hebben hun kracht reeds bewezen. In het verleden hebben wij samen een mooie track record neergezet.

De vaakst voorkomende vragen omtrent Quares Residential Investment hebben we ook gebundeld op de FAQ-pagina. Staat uw vraag er niet tussen of zoekt u persoonlijk advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen.  

Vraag meer informatie

Onze referenties

Bekijk alles