Studeren in Gent

Gent is de grootste studentenstad van Vlaanderen. Bovendien biedt de stad een boeiende mengeling van verschillende culturen, ademt de stad geschiedenis en is er een trendy en modern stadsleven. Dit maakt Gent dé ideale plek voor levensgenieters, niets moet, alles kan.

In Gent leer je jezelf echt kennen en kan je jezelf volledig ontplooien. Daarom bieden we hier meer dan 350 unieke bemeubelde studentenkamers en studio’s aan op toplocaties. De residenties hebben grote en propere leefkeukens, een inwondende huisbewaarder en zijn goedgekeurd door Wonen Gent en de brandweer.

Your knight in shining armor!

In Gent zit onze enthousiaste city manager Gayane! Bij haar kan je terecht voor al je vragen, problemen of leuke verhalen! Aarzel dus niet om even bij haar binnen te springen.

De Quares Student Housing Community manager

Dit is Kim, de community manager van Quares Student Housing. Zij is uw contactpersoon binnen het management van Quares Student Housing. Dus heb je behoefte aan een gesprek met iemand anders dan je city manager, heb je een suggestie voor verbetering van Quares Student Housing of heb je gewoon behoefte aan een gezellige babbel? Dan is Kim de persoon bij wie je terecht kan!

Onze locaties in Brussel

Waarschootstraat 1, Zuidstationstraat 24, Oude Schaapmarkt 1, Stalhof 2