Studeren in Brussel

Brussel is het hart van België en Europa. Zo vind je in Brussel verschillende monumenten, het koninklijke paleis, verschillende uitgaansbuurten en veel cultuur terug. Het is een stad vol met leven, uitdagingen en mogelijkheden. Met de 52 universiteiten en hogescholen, is Brussel ook dé stad om te studeren.

In Brussel studeer je in een wereldstad met oneindig veel kansen. Daarom bieden we hier meer dan 250 unieke studenten kamers aan op verschillende toplocaties. Alle kamers en koten genieten van alle voorzieningen en zijn uitgerust met basismeubilair.

Your knight in shining armor!

In Brussel zit onze enthousiaste city manager Patricia! Bij haar kan je terecht voor al je vragen, problemen of leuke verhalen! Aarzel dus niet om even bij haar binnen te springen.

De Quares Student Housing Community manager

Dit is Kim, de community manager van Quares Student Housing. Zij is uw contactpersoon binnen het management van Quares Student Housing. Dus heb je behoefte aan een gesprek met iemand anders dan je city manager, heb je een suggestie voor verbetering van Quares Student Housing of heb je gewoon behoefte aan een gezellige babbel? Dan is Kim de persoon bij wie je terecht kan!

Onze locaties in Brussel

Antoine Bréartstraat 60-62