Studeren in Antwerpen

In Antwerpen valt altijd wel wat te beleven, het is dan ook niet verassend dat veel studenten na hun studies hier nog blijven plakken. Antwerpen is namelijk Vlaanderens poort naar de wereld. Dit zie je onder andere aan de enorme diversiteit, de sprankelende creativiteit en het sprekende zelfbewustzijn van de inwoners.

Antwerpen biedt eindeloos veel mogelijkheden om de stad ten volle te beleven terwijl het beste van de student naar boven wordt gehaald. Daarom biedt Quares Student Housing hier 400 unieke flats, kamers en koten aan. Deze zijn gelegen in en rondom de klassieke studentenbuurt, rond de stadscampussen van de universiteit en de campussen van de hogescholen. Alle flats, kamers en koten genieten van alle voorzieningen en zijn uitgerust met basismeubilair.

Your knight in shining armor!

Op Stadswaag 6 in Antwerpen zit onze enthousiaste city manager Nathalie! Bij haar kan je terecht voor al je vragen, problemen of leuke verhalen! Aarzel dus niet om even bij haar binnen te springen.

De Quares Student Housing Community manager

Dit is Kim, de community manager van Quares Student Housing. Zij is uw contactpersoon binnen het management van Quares Student Housing. Dus heb je behoefte aan een gesprek met iemand anders dan je city manager, heb je een suggestie voor verbetering van Quares Student Housing of heb je gewoon behoefte aan een gezellige babbel? Dan is Kim de persoon bij wie je terecht kan!

Play icon

Video R2B

Onze locaties in Antwerpen

Blindestraat 18, Blindestraat 20, Blindestraat 22, Gratiekapelstraat 2, Gratiekapelstraat 4, Gratiekapelstraat 6, Paardenmarkt 10, Paardenmarkt 67, Paardenmarkt 70, Paardenmarkt 93, Paardenmarkt 100, Rijnpoortvest 19-21, Rodestraat 15, Rodestraat 17, Rodestraat 19-23, Rodestraat 31, Korte Sint-Annastraat 6, Italiëlei 48

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.