De studenten kamer waar je volledig kan openbloeien!

We zijn ervan overtuigd dat een goede studenten kamer, studio of flat het begin is van een onvergetelijke studententijd. Een studenten kamer moet je de ruimte geven om jezelf te ontdekken, fouten te maken, opnieuw te beginnen en te groeien tot de persoon die je wil worden. Kortom het moet een plek zijn waar je je echt thuis voelt.

Waarom kiezen voor Quares Student housing?

Bij Quares Student housing zijn we gespecialiseerd in het verhuren van betaalbare en kwaliteitsvolle studenten kamers. Zo hebben we een ruim aanbod aan goed gelegen studenten kamers in Antwerpen, Gent, Brussel en Luik.

De ervaring van onze studenten staat bij ons centraal. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak en gaan we dagelijks in dialoog met onze studenten. Dit zorgt ervoor dat je een inspraak hebt in onze aanpak en we zo onze services kunnen blijven verbeteren. Dus zoek je een studenten kamer die echt bij je past? Dan is Quares Student housing dé partner die je zoekt! Bekijk ons aanbod of contacteer ons voor meer informatie.

De Quares Student housing community

Als je aan je studententijd denkt, denk je automatisch aan een onvergetelijke tijd met vrienden. Daarom besteden we veel aandacht aan onze community. Wil je vrienden voor het leven maken? Word lid van de Quares Student housing community!

Samen maken we je studententijd onvergetelijk door middel van de leuke evenementen, het effectief presidentschap en de enthousiaste contactpersonen!

Ons team

Wil je de gezichten achter Quares Student Housing leren kennen? Via onderstaande knop krijg je een kort overzicht van ons enthousiast team!

Leer ons team kennen

In de kijker

Onze portefeuille

4 steden

30 kwalitatieve projecten

55 young professionals

1.052 studenten

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.